FM Palol d’Onyar 19

Imatge gràfica de la Festa Major de Palol d’Onyar 19. Un petit poble de menys de 700 habitants que destaca per la participació activa durant les activitats de la festa. La gràfica està basada en la neutralitat del color blanc, fet que a priori sembla contradient perquè solem associar festivitat i alegria amb diversitat de colors. Per tant, el plantejament és que qui dóna color a la festa és la seva gent amb la participació. Un fulletó amb la portada troquelada en format stencil contribueix a que els participants el puguin utilitzar com una eina més per elaborar samarretes, bosses, gorres, etc. per a dur a terme les activitats durant la festa major. Fet que hem recalcat amb la utilització del mateix fulletó per generar els cartells.

Any

2019

 

Col·laboradors

Genís Ibanco, Adrià Pell

Client

Joventut Palol d’Onyar

Festa Major Palol d’Onyar 2019

Identitat

hola@gcoronel.net

Disseny gràfic  —  Girona

© 

2021