Link coworking

Proposta d’imatge corporativa per espai de coworking a Olot

Any: 2018      Fotografia: DinàmiG / Gerard Coronel

Remodelació dels antics magatzems de teixits i confeccions Guitart – imatge superior (Almacenes Guitart, també conegut com Can Nyera) per l’adequació per espai de coworking amb la intenció de: Crear sinergies entre emprenedors, recuperar el local d’un conegut antic comerç que va tancar i dinamitzar el nucli antic de la ciutat.

 


Sobre el naming: Link –  traducció del verb: Enllaçar, vincular, connectar, relacionar, unir, encadenar. Escollit per la seva capacitat de definir de manera simplificada l’enllaç dels diferents professionals – els usuaris de l’espai. Resulta còmode de llegir i pronunciar, és comprensible per a tots els públics (fàcil d’entendre tant en català com en castellà i anglès) i està familiaritzat amb la tecnologia i internet; àmbits estretament lligats amb les activitats dutes a terme dins aquest espai. 

 


 

Llegeix més ↓

 

Tipografia: Miriam Libre – Google font de pal sec d’aparença neta i d’alta llegibilitat. Simplicitat de formes i de caire tecnològic.

 

 

S‘ha dissenyat un isotip que acompanyi el nom per tal de facilitar la retenció de la imatge, així com realçar el missatge i poder transmetre millor les connotacions del projecte. En aquest es descriu gràficament l’enllaç, el vincle que hi ha entre els professionals de diferents àmbits, els futurs usuaris d’aquest espai.


Antigament les botigues o magatzems de teixits guardaven les teles al voltant d’uns plegadors – peces de plàstic i/o cartó -, ben ordenades en prestatges a la vista del públic i que acabaven desplegades damunt el taulell.

 I S O T I P

Compost per una combinació de 2 conceptes:


C O N S T R U C C I Ó   I S O T I P