Visió ampliada

 

Proposta de cartell per les Fires de Sant Narcís 2017

Any: 2017      Fotografia: Gerard Coronel

Es destaca la visió d’una mosca, la qual ha estat accentuada per donar la idea de la seva gran capacitat visual. En els temps en què vivim la nostra mirada hauria de ser més àmplia, com la de les mosques, i tenir una actitud més tolerant i oberta al món.

 

El cartell es basa en la combinació de dos elements molt característics d’aquestes dates, com són en primer lloc (seguint l’ordre de lectura visual de l’espectador) la mosca de Sant Narcís i en segon lloc les castanyes. La mosca és un element que es podria haver representat de moltes maneres diferents, en aquest cas s’ha optat per fer aparèixer uns dels seus trets més essencials com són els seus peculiars i impactants ulls. Aquests han estat dissenyats a partir d’un estampat de castanyes amb efecte ull de peix per simular la seva tridimensionalitat.

 

Pel que fa al cromatisme, s’ha apostat per un fons negre per tal de donar protagonisme a les formes gràfiques esmentades, les tonalitats granes de les castanyes ens recorden a l’estació de l’any en què ens trobem i el traç blavós ens dóna un toc de brillantor i ens remet a un ambient festiu.

Llegeix més ↓


Les formes sinuoses del cartell ens recorden aquells dissenys psicodèlics i hipnotitzants de finals dels anys seixanta, època de màxima llibertat d’expressió representada pel moviment hippie. La simplicitat de formes constitueix la base d’aquest cartell, on es pretén publicitar les Fires utilitzant el mínim d’elements possibles.


 

 

 

Torna a projectes